Johan en Baldr bereiden zich voor op een mogelijk vertrek uit Utopia

Johan en Baldr bereiden zich voor op een mogelijk vertrek uit Utopia

De vraag wie Bas naar huis zal gaan sturen houdt de bewoners flink bezig. Sommigen denken dat hij zich op Demi en Fay gaat richten, anderen denken juist dat hij zijn concurrent zal uitschakelen. Maar wie?  Johan houdt er op zijn beurt rekening mee dat hij zomaar de persoon zou kunnen zijn die naar huis gaat. Hij gaat Ivan niet naar huis sturen, dat is te voor de hand liggend zegt Johan tegen Baldr. Daarom denkt hij dat hij de sjaak is, omdat hij een sterke tegenstander is. Ik ga me er wel vast op voorbereiden benadrukt hij. Baldr vindt dit verstandig en besluit dat hij het ook gaat doen, dan kan het alleen maar meevallen vindt hij. Het is nu nog afwachten wat Bas gaat doen, over twee weken weten we meer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 06:58

    Johan moet erin blijven voor het amusement, Billy moet gekozen worden, die heeft een hoop ergernis achter gelaten, een hoop haat en bederf. Ruzie gehad met Ruud, ruzie gehad met Jessie, ruzie gehad met wie nog niet in Utopia. Overal was ze er klaar mee, dus nu ook voor Utopia in het geheel, Wij als publiek zijn er inmiddels klaar mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *