Bas en Beau beleven ongemakkelijke momenten in de gym

Bas en Beau beleven ongemakkelijke momenten in de gym

Hoewel Bas al een dag terug is in Utopia, hebben hij en Beau nog niet echt kunnen praten met elkaar. Echter is daar afgelopen avond verandering in gekomen. De twee stonden tegelijkertijd in de gym. Na een ietwat ongemakkelijke stilte vraagt Beau aan Bas of hij weer blij is om terug te zijn. Bas zegt dat het even wennen is en dat hij gelukkig was buiten, maar dat hij de afloop van Utopia niet wilde missen. Blijf je vier maanden vraagt Beau aan Bas die op zijn beurt antwoordt met een duidelijke a, daar ga ik wel vanuit. De twee praten wat over het leven van Bas buiten Utopia en zijn relatie met Do. Hoe is het met jou hier? vraagt Bas vervolgens aan Beau. Beau vertelt dat het goed gaat met haar en dat ze nog niet naar huis wil. Misschien over twee weken probeert Bas haar uit de tent te lokken. Zou je dat erg vinden? vraagt hij aan haar. Beau zegt dat ze dat heel erg zou vinden maar dat iedereen dat waarschijnlijk vindt. En vraagt hem waar hij naar gaat kijken bij het maken van zijn keuze. Bas geeft aan dat hij gaat kijken hoe de groepjes verdeeld zijn en wie er populair is bij de bezoekers. Als er iemand sterk in de groep of in zijn of haar groepje staat maar niet populair is bij het publiek, dan stuur ik die liever weg dan iemand die wel geliefd is bij het publiek. De twee praten nog wat verder over de keuze die Bas moet maken, maar lijken het gesprek over henzelf te vermijden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 21:10

    De minst populaire inwoners zijn Fay en Demi, die staan zowat helemaal onderaan. Billy daarentegen staan ergens in het midden van het rijtje, maar zij heeft wel maanden lang de eerste stem gekregen van het publiek. Hopelijk zal Bas daar rekening mee houden. Maar ben bang dat hij haar zou besparen helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *