Linda schiet in de stress door René en twee extra onverwachte eters

Linda schiet in de stress door René en twee extra onverwachte eters

Linda had afgelopen avond vijf eters op de planning, hier heeft ze rekening mee gehouden wat betreft inkoop en het koken. Terwijl Linda in de luiffel staat komen er twee andere dames naar haar toe dat ook zij vanavond met Linda mee eten. Hoewel René zegt dat de twee extra eters ook eters van Linda zijn, zegt Linda zeker te weten dat zij maar vijf eters had. Ze had niet gerekend op zeven gasten, wat betekent dat er niet genoeg eten voor hen is. René komt erachter dat de twee extra dames toch voor hem kwamen. En vraagt Linda of de dames toch misschien met haar mee kunnen eten omdat René hier geen rekening mee had gehouden. Zodra Demi en Fay in de keuken vragen aan Linda wat er aan de hand is, gooit ze er alles uit. Typisch René weer dit. Ik kom saté te kort omdat René zijn zaakjes niet op orde heeft vertelt ze kwaad tegen haar mede bewoners. Fay vindt dat Linda René in z’n eigen sop gaar moet laten koken. Linda antwoordt dat ze iets bij elkaar zal toveren, maar dat ze het wel bloed irritant vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *