Beau wil in de toekomst graag met Bas praten over hun verleden

Beau wil in de toekomst graag met Bas praten over hun verleden

Romy, Fay en Demi hebben vernomen dat Beau alleen was met Bas in de gym en willen dus weten wat Beau hiervan vond. Wanneer ze met z’n drieën in de badkamer staan roept Romy Beau. Hoe ging het in de sportschool met Bas vraagt ze nieuwsgierig aan haar. Beau antwoordt dat ze het wel een beetje ongemakkelijk vond. En vertelt hen waar ze met Bas over gesproken heeft maar dit lijkt de dames geen voldoening te geven. Hebben jullie nog gepraat over jullie? vraagt Fay nieuwsgierig. Beau moet hen hiermee teleurstellen. Dat komt nog wel, eerst nog even wennen dat hij er is benadrukt ze. De dames vinden het knap dat Beau zich zo sterk kan houden. Zodra Beau de badkamer weer uitloopt laat Fay weten dat ze niet helemaal gelooft dat het goed gaat met Beau.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 10:48

    Beau is gewoon heel anders dan Billy die was helemaal van slag toen ze haar Ruud zag, dan kan je nu gewoon zien wat voor klasse Beau heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *