De groep organiseert een feest om de terugkeer van Bas te vieren

De groep organiseert een feest om de terugkeer van Bas te vieren

Afgelopen avond liet Bas weten dat hij wel zin had in een feestje. Hij is weer teruggekeerd in Utopia en vindt het daarom leuk om een welkom terug feestje te houden. Zijn mede bewoners reageren enthousiast over dit idee, maar op dat moment grapt Bas dat hij liever niet het feestje viert met deze groep bewoners. Romy vindt dit een goed idee en stelt voor om vanavond te beerpong te spelen en muziek te draaien. Ze gaat direct aan de slag met de voorbereidingen. Als de laatste eters weg zijn schieten sommige bewoners in de stress.

OMG, wat moet ik aan Bill schreeuwt Romy door de loods. De vrouwen schieten samen in paniek en ze rennen richting de kleedruimte. Senna is ondertussen druk bezig met de voorbereiding van het feestje. Samen met Romy heeft hij een fust bier bestelt waarvan de bewoners mogen drinken. Het gaat niet helemaal goed, het fust bier kan niet aangesloten worden op de tap. Gelukkig is René in de buurt en krijgt hij het fust toch tap klaar. Uiteindelijk zet Senna de muziek aan en kan het feest beginnen. Als de muziek uiteindelijk uit moet zijn de bewoners nog niet klaar met het feestje.

Een aantal bewoners zetten een beerpong spel klaar maar niet iedereen kan hieraan meedoen.Beau beseft zich opeens weer dat haar gipsen afdruk van haar achterwerk nog steeds zoek is en begint vooral Senna en Chipp te ondervragen. De mannen ontkennen alles wat ervoor zorgt dat Beau weer op een dood spoor loopt. Billy en Bas lopen ondertussen naar het penthouse. Hier ziet Bas een foto van Mehmet zijn beste vriend boven haar bed hangen. Je bent toch niet echt verliefd op Honza hè? Je kan toch niet menen dat je na drie uur al verliefd op hem bent? lacht Bas. Billy zegt dat ze niet verliefd is maar hem gewoon een leuke vent vindt. Niet verliefd, wel geobsedeerd? gaat Bas verder. De twee halen nog wat herinneringen op aan de hand van Billy haar foto’s en mengen zich dan weer bij de rest. De avond wordt uiteindelijk afgesloten door een vette hap te bestellen. Het is het perfecte einde van een perfecte avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *