Beau krijgt te horen waar haar gipsafdruk van haar achterwerk ligt

Beau krijgt te horen waar haar gipsafdruk van haar achterwerk ligt

Afgelopen tijd is er veel te doen geweest rondom de gipsafdruk van het achterwerk van Beau. Chipp en Johan hadden het idee een mal te maken van de billen en deze te verkopen. Beau nog steeds niet wie de afdruk heeft gestolen en dit houdt haar nog altijd bezig. Nadat de bewoners een welkom terug feestje van Bas hebben gehad gaat Beau bij Johan in de boot liggen. Heb jij misschien mijn gips? vraagt Beau aan Johan, die gelijk ontkent. Johan ik weet het niet meer vervolgd Beau hopeloos. Nadat hij terugkomt van het roken vraagt Beau het nog een keer lief aan Johan. Heb jij mijn gipsbil? Maar hij blijft ontkennen, nee echt niet benadrukt hij. Nadat de twee nog wat knuffelen en kussen loopt Beau terug naar de loods. Bas en Billy staan in de opslag en vertellen aan Beau dat zij weten waar haar gips bil is. Beau kan het niet geloven en wil direct weten waar hun gips bil is gebleven Mag ik ook weten waar hij is gebleven? Ik heb je echt al twee hints gegeven zegt Bas. Nadat Billy weg is fluistert Bas waar de gips billen van Beau liggen. Zal Beau de billen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *