Johan komt erachter dat de aansluiting van het fust niet past

Johan komt erachter dat de aansluiting van het fust niet past

Voor de aankomende Utopia markt willen alle bewoners, behalve René een extra fust met bier bestellen. Er is besloten het fust niet te bestellen en de markt te draaien zonder extra bier. Nu de markt steeds dichterbij komt wil Johan een fust aansluiten op de bar, maar dan komt hij tot een wonderbaarlijke ontdekking  Het fust is niet goed man zegt Johan tegen René De aansluiting is niet goed legt hij verder uit.  René reageert nuchter en zegt dat het straks allemaal wel goed komt, maar Johan lijkt er niet gerust op. Ook Bas en Billy komen tot de ontdekking dat de aansluiting niet past. Wat een ellende zegt Bas. Nadat Johan het nogmaals tegen René vertelt lijkt het besef te komen Oh f*uck zegt hij. En loopt gelijk naar het fust toe en probeert hem aan te sluiten, zonder succes. Zullen de bewoners nog op tijd een oplossing kunnen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *