Is José qua gedrag veranderd omdat ze Utopia wil winnen?

Is José qua gedrag veranderd omdat ze Utopia wil winnen?

Dat het niet helemaal vlekkeloos verloopt tussen Chipp en José is inmiddels wel duidelijk, maar Chipp valt het op dat José de laatste tijd wel heel bescheiden is. Het valt hem ook op dat José zich wel erg op de achtergrond houdt de laatste tijd. Wil zij winnen vraagt hij zich af tegen Billy. Billy denkt op haar beurt van wel. Het is ineens een ommekeer voegt Chipp eraan toe. Ik hoor haar weinig tot niet meer miepen gaat hij verder. Beiden denken dat dit de nieuwe tactiek van José is en zij zich hierdoor gedeisd houdt. De twee kunnen er niet over uit en vinden het raar dat zij zich zo gedraagt. Ik vind het ook bijzonder eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *