Bas vraagt zijn mede bewoners om hulp, hij heeft geen boodschappengeld

Bas vraagt zijn mede bewoners om hulp, hij heeft geen boodschappengeld

Bas woont sinds kort weer in Utopia maar is erachter gekomen dat er geen boodschappen voor hem zijn. Hij weet niet goed wat hij moet doen maar gelukkig komen de andere inwoners hem te hulp.Wat een ellende zegt Bas tegen Romy. De boodschappen zijn pas maandag binnen voegt hij eraan toe. Romy zegt tegen hem dat hij zich geen zorgen hoeft te maken. Iedereen heeft genoeg eten benadrukt ze. Uiteindelijk vraagt Bas aan Linda en Beau hoe het zit met het boodschappengeld, Ik kan toch wel gewoon boodschappen doen? Kistje avocado, kistje bananen legt hij uit, maar Beau geeft aan dat zij dit ook allemaal niet heeft. René vangt het gesprek op en biedt aan om de basis boodschappen voor Bas te betalen. Het is jammer hoe het moet lopen, er wordt mij gewoon niks gegund grapt de nieuwe “nieuweling”.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *