Bas wil marktbezoekers laten stemmen op wie er mag blijven in Utopia

Bas wil marktbezoekers laten stemmen op wie er mag blijven in Utopia

Bas heeft naar zijn mening een machtspositie te pakken doordat hij iemand naar huis moet stemmen en daar wil hij graag gebruik van maken op de volgende markt.  Het is leuk om geld te verdienen met de machtspositie die ik nu heb legt Bas uit. Maar hij wil dit graag op een positieve manier doen. Wie wil je vrijstellen voor de executie? is de vraag die Bas aan de markt bezoekers wil stellen. Linda vindt het een leuke vraag. De bewoner die hierbij de meeste stemmen heeft en dus het populairste is, is volgens Bas veilig en mag blijven. Linda vindt het een leuk idee maar is nieuwsgierig waarom Bas niet gewoon zelf kiest. Uiteindelijk kies ik zelf, maar is er één vrijgesteld van mijn keuze legt hij verder uit. Dan weet ik al wie dat wordt antwoordt Linda overtuigend. Zal Bas zijn plan echt uitvoeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *