René lost het bier fust probleem op

René lost het bier fust probleem op

Johan ontdekte vandaag wat problemen rondom het fust. Deze heeft namelijk een verkeerde aansluiting. Deze fust is nodig voor de markt en daarom willen de bewoners dat dit is geregeld voordat de markt morgen begint. René belt daarom met degene die de tap heeft geleverd. Omdat de tap ergens anders vandaan komt, moet hij eerst worden opgehaald zodat hij vervangen kan worden. Dit betekent dat de chauffeur dubbel moet rijden en dus extra geld in rekening moet brengen. Uiteindelijk komt de chauffeur langs om het fust op te halen en komt hij hierna weer terug om de andere fust te brengen. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *