Billy heeft besloten haar mening niet meer voor zich te houden

Billy heeft besloten haar mening niet meer voor zich te houden

In het huisje van Beau praat Billy met Madilia en Beau over de ruzies van vandaag. Ik merk dat er heel veel spanningen zijn begint Billy haar verhaal. En geeft toe dat ze zich vandaag uit de tent liet lokken. Daarom heeft ze besloten om niet langer haar mening voor zich te houden maar dit zorgt ook voor de nodige discussies. Ze merkt dat ze daardoor niet echt vrienden maakt maar dit kan haar weinig schelen. De situatie met José raakt haar niet, omdat ze vindt dat José niet eerlijk reageerde. Madilia knikt en zegt dat de ruzies van vandaag vooral door slechte communicatie komen. Hier is Billy het mee eens. Dat José haar goedmaak poging afwees, vindt ze ook jammer. So be it, dan maar eindigt Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 08:04

    Ze lokt elke keer een ruzie uit en komt daarna met een smoes om het weer goed te maken. Wat mevrouw niet zint, uit ze bij andere bewoners om weer zieltjes te winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *