Hoe reageren de bewoners die in de gevarenzone zitten?

Hoe reageren de bewoners die in de gevarenzone zitten?

Bas heeft vijf bewoners aangewezen die in de gevarenzone zitten en mogelijk naar huis worden gestuurd. Demi, Fay, Ivan, Johan en Billy zitten in deze zogenaamde danger zone. De rest van de groep heeft net als Madilia eerder kreeg, vrijstelling. Als dit bekend is gaat de groep weer uit elkaar. Voor mij is er niks veranderd zucht Demi. Ik heb alleen iets meer kans om naar huis gestuurd te worden gaat ze verder. Ook Chipp die wél veilig is, vindt het niet zo erg. Nu heb je tenminste de kans om je voor te bereiden voegt hij eraan toe. Billy is net als Demi en Fay niet heel erg onder de indruk. Ik zag hem aankomen benadrukt ze. Madilia vindt het op haar beurt prettig dat een groot deel van de groep is verlost van de stress. Fay denkt dat Bas zijn keuze allang heeft gemaakt. Het gaat allang niet meer tussen ons vijf. Johan, die al langer het gevoel heeft dat hij naar huis gestuurd gaat worden, moet lachen om de situatie. Hij is niet verbaasd over het feit dat hij op de bank zit.

Ivan die ook in de gevarenzone zit, houdt zich als enige opvallend stil. Voor ons is er niks veranderd. Alleen voor de rest, die nu weten dat ze veilig zijn zegt Billy tegen hem. Ivan geeft geen reactie. Wat doet het met je gevoel, dat de kans voor ons nu is gestegen? vraagt ze door. Na een lange stilte zegt Ivan dat hij niet zo onder de indruk is. Ik had liever andere mensen in de gevarenzone gezien vervolgd hij koeltjes. Niet veel later vraagt Bas aan Ivan of hij had verwacht dat hij genomineerd zou worden. Ik heb hier zo min mogelijk verwachtingen antwoordt hij waarna hij maar één verwachting heeft, doelend op het feit dat hij er met de winst vandoor wil gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *