Wordt Billy naar huis gestuurd zodat Bas nog populairder wordt?!

Wordt Billy naar huis gestuurd zodat Bas nog populairder wordt?!

Bas heeft vijf mensen genomineerd die in de gevarenzone zitten en mogelijk naar huis kunnen worden gestuurd vrijdag. Dit zijn Demi, Fay, Ivan, Johan en Billy. Demi, Fay Senna, Romy en Cemal bespreken in het zonnetje wat er kan gaan gebeuren vrijdag. Ik weet het zeker, Billy gaat naar huis zegt Senna vol overtuiging. En vertelt dat Bas gisteren tegen hem heeft gezegd dat hij populair wordt als hij Billy wegstemt en gehaat wordt als hij Johan wegstemt. Wow, dat zou wat zijn roept Fay uit. Billy had het ook niet verwacht, Bas had gezegd dat er maar vier zouden zijn gaat Demi verder. Cemal en Romy komen aanlopen en Cemal vertelt dat hij denkt dat Demi en Fay grote kans maken om naar huis gestuurd te worden. Vooralsnog is het vooral speculeren wie vrijdag het Utopia terrein zal moeten verlaten. Zal Senna gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Chagija at 15:05

  Hoop dat Bas en Ivan gaan. Ze hebben de titel al gehad wat doen ze daar. Toch gewoon oneerlijk en egoïstisch die twee Dus weg ermee anders word het een Ivan en Bas strijd en dat is niet de bedoeling

 2. ROb at 17:09

  De buitenwereld zou graag zien dat ze er uit wordt gestemd, dat zou geweldig zijn. Johan is volgens mij geen bedreiging voor Bas. Het zal de kijker veel plezier doen om de laatste 4 maanden te kijken naar een samenleving zonder Billy. Voor de groep zelf zou het ook een opluchting zijn.

  • cor van de haar at 08:43

   ze is een kijkcijferkanon ik zou zeggen een van de tweeling eruit ze hebben een zeer ongezonde relatie! maar ik denk dat bas gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *