Madilia en Beau hebben geen vertrouwen meer in Billy

Madilia en Beau hebben geen vertrouwen meer in Billy

Beau en Madilia praten in het huisje van Beau over Billy. Madilia vertelt dat ze geen vertrouwen in Billy heeft en Beau sluit zich hierbij aan. Beau legt vervolgens uit dat ze dit eerst wel had maar door bepaalde situaties dit is veranderd. Ze gaat het nog zwaar krijgen hier, als ze zo doorgaat voegt ze eraan toe. Madilia knikt, het viel haar op dat de hele groep gisteren tegen Billy in ging. Het komt dan ook niet als een schrok voor de twee dat Billy in de danger zone zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Chagija at 02:36

    Nee nou doen ze net of hun recht door zee zijn. Madilia jij bent de grootste lacher van allemaal met je roddelen en Beau jij trapt overall in met grote voeten je bent niet dom maar olie dom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *