Wordt Billy weggestuurd door Bas zodat hij het penthouse in kan trekken?!

Wordt Billy weggestuurd door Bas zodat hij het penthouse in kan trekken?!

Als Bas zijn eigen graf wil graven door iemand weg te sturen die buiten populair is, dan moet hij dat zelf weten zegt Billy terwijl ze haar schouders ophaalt. Dat gaat hij kennelijk doen, want ook Johan is buiten geliefd gaat ze verder. En denkt dat Bas goed over zijn keuze heeft nagedacht en het geen nattevingerwerk voor hem is geweest. Nee dat zou heel erg dom zijn antwoordt Demi. Ze denkt dat Bas er erg van geniet om deze keuze te maken. Zeker, hij is er dol op reageert Billy. Hij geniet op en top van deze aandacht benadrukt ze. Bil, stel jij gaat weg, mag ik dan jouw penthouse hebben vraagt Chipp met een grijns als ze samen in de keuken staan. Billy denkt dat dit juist de reden is dat Bas haar weg wil hebben, zodat hij in haar penthouse kan. Hij heeft het indirect aan mij gegeven vertelt ze. Chipp knikt en snapt nu wat Bas bedoelde met je hebt het penthouse van mij. Billy weet zeker dat als zij naar huis gaat, Bas meteen in het penthouse trekt. Maar zal Bas haar ook echt wegsturen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Lisa at 23:39

  Zou het een rotstreek van Bas vinden.Komt ineens terug om iemand weg te sturen.Met zijn autoritaire houding zal hij wel even beslissen.Billy heeft alle recht tot het einde te blijven.Bas vertrek zelf.Je was al weg en ga weer met je autoritaire houding.

  • ROb at 07:46

   Billy was ook weg en is weer terug gekomen en speelt een beetje de baas daar. Ze heeft haar langste tijd gehad. De sfeer kan er alleen maar beter van worden.

  • Ina at 00:30

   Vind dat Billy er uit moet. Zit daar ook voor de 2 de keer. Was gezegd dat ze ook niet lang zal blijven. Billy zaait daar alleen maar haat en nijd. Ze liegt veel. Ze steelt.romy heeft haar veel gegeven eten en drinken. Denk ook dat Billy een alcohol probleem heeft.

 2. ROb at 17:54

  Als Bas inderdaad Billy naar huis zal sturen, denk dat de kijkers een mooie inrichting zullen betalen en alles wat van Billy is de vuilnisbak in kunnen gooien. Rond de 500.000 kijkers, allemaal minimaal 10 eurocent storten, dan heeft hij 50.000 euro om nieuwe spullen te kopen en de rest voor in de pot voor de Utopiaan van het jaar, maar eerst alle schulden afbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *