De bewoners krijgen een verontrustende mail dat ze ruim 8000 euro moeten betalen

De bewoners krijgen een verontrustende mail dat ze ruim 8000 euro moeten betalen

Als Bas achter de computer zit, komt er een verontrustende mail binnen. Hij richt hij zich op Ivan. Wow, we moeten bijna 10.000 euro betalen zegt Bas verbaasd. Ivan moet lachen om dit belachelijk hoge bedrag en de andere bewoners verzamelen zich al snel rondom de computer. In de mail staat dat de bewoners nog ruim 8.000 euro belasting moeten betalen. De inwoners schrikken nogal van het hoge bedrag. Wat een ellende zucht Bas. In de mail staat ook dat de bewoners nog wel belastinggeld terug zullen krijgen. Dit is een bedrag van ruim 6.000 euro en Fay stelt dat het dan wel meevalt. Op dat moment komt Mehmet, de man van de boekhouding aangelopen. Alweer betalen? Potverdorie, we gaan weer de min in zucht hij. Aandachtig begint hij de e-mail te lezen, terwijl de andere bewoners weer vertrekken. Laten we hopen dat het mee valt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *