De supermarkt wilde door de “grap” bijna geen boodschappen meer in Utopia leveren

De supermarkt wilde door de “grap” bijna geen boodschappen meer in Utopia leveren

Terwijl de bewoners het maar een vreemde grap vinden van Ivan en Johan, zoekt Ivan Madilia op om haar zijn excuses aan te bieden. Madilia is verantwoordelijk over de boodschappen en hier had Ivan rekening mee moeten houden vindt hij zelf. Madilia geeft aan dat ze het een k*t grap vond. Ze vindt het vooral vervelend dat de supermarkt hen op heeft gebeld omdat ze door dit soort streken geen boodschappen meer in Utopia willen leveren. Dit is niet het geval verzekert Ivan haar. Ze willen alleen dat het niet nog een keer gebeurd en dat zal ik ook niet meer doen voegt hij eraan toe. Madilia is blij dat de leverancier hen vergeeft. Vergeef jij het mij ook vraagt Ivan aan haar. Na een korte denk pauze zegt Madilia vooruit. Ivan is duidelijk opgelucht en geeft haar een knuffel. Madilia besluit opnieuw de boodschappen te verdelen nu deze wel eindelijk compleet zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *