Linda hoort van de boodschappen grap en wordt erg boos

Linda hoort van de boodschappen grap en wordt erg boos

Linda heeft bijna de hele dag gemist omdat ze naar haar tweede opname voor het tv programma Stelletje Pottenbakkers was. Zodra ze terug is, praat Madilia haar bij op de vide. En vertelt over de boodschappen grap van Ivan en Johan. Madilia laat weten dat ze heel erg was geschrokken dat zoveel dingen niet waren geleverd. Dat het een geintje bleek te zijn vindt ze niet kunnen. Ik was sprakeloos voegt ze eraan toe. Van Johan vind ik het niet eens zo erg maar van Ivan had ik het niet verwacht gaat ze verder. De grap zit Linda duidelijk ook dwars en ze besluit om Ivan nog hierop aan te spreken. Hoewel Madilia Ivan al heeft vergeven, is Linda niet van plan om hem zo makkelijk hiermee weg te laten komen. Donder op, wat denkt hij wel niet. Is hij niet goed bij z’n hoofd of zo? vervolgd ze geïrriteerd. De twee vinden het allebei erg er zulke grappen worden uitgehaald, wat hen hun leverancier kan kosten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *