Linda spreekt Ivan aan op de boodschappen grap en krijgt ruzie met hem

Linda spreekt Ivan aan op de boodschappen grap en krijgt ruzie met hem

Nadat Madilia Linda heeft bijgepraat over de boodschappen grap, komt Ivan de vide oplopen. Linda besluit meteen om hem aan te spreken. Na de grap denk ik dat jij en Johan prima in staat zijn om de boodschappen te doen. Want Madilia en ik doen het vanavond niet laat ze geïrriteerd weten. Ivan vraagt zuchtend of er zo lang over dit onderwerp door moet worden gepraat, aangezien de leverancier niet heeft besloten om de samenwerking te beëindigen. Maar dit antwoord is niet goed genoeg voor Linda, ze begrijpt niet waarom deze grap is uitgehaald terwijl de leverancier erbij betrokken was. Al snel beginnen de twee naar elkaar te schreeuwen. Ivan laat weten dat het maar een grap was en zegt dat Linda zelf ook de boodschappen een keer had verstopt toen hij en Baldr de boodschappen deden. Volgens Linda is dit een hele andere situatie, aangezien zij toen er de hele tijd bij bleef om er zeker van te zijn dat het niet uit de hand liep. De twee worden het niet eens en terwijl ze nog steeds over en weer schreeuwen loopt Ivan naar beneden waar hij door raast over de grap en Linda haar argumenten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *