Ivan en Fay hebben onenigheid over het computer rooster

Ivan en Fay hebben onenigheid over het computer rooster

Ivan wil graag op de computer maar telkens als hij erop wil, staan er al andere bewoners op het computer rooster. Fay heeft tot acht uur recht op de computer en Ivan besluit aan haar te vragen of ze al klaar is. Het antwoord van haar wordt echter al snel overstemd door de ruzie met Linda. Als ze even later de computer onbeheerd laat, gaat Ivan erachter zitten. Al snel komt Fay weer aanlopen om te melden dat zij recht heeft op de computer. Zuchtend staat Ivan weer op. Misschien moet je jezelf een keer inplannen adviseert Fay vervolgens. Terwijl ze weer plaats neemt bekijkt Ivan het rooster. Jij stond er gisteren zeven uur op zegt hij. En vertelt dat er wel meer bewoners zichzelf zoveel inplannen, waardoor hij niet meer op de computer kan. De twee raken in een discussie over of Fay duidelijk heeft laten weten of ze de computer nog nodig had. Al snel bemoeit Chipp zich er ook mee en de verwijten vliegen heen en weer. Uiteindelijk gaat de discussie niet meer om de computer maar om Ivan zijn frustraties tegen de tweeling. Na een tijdje wordt het wat rustiger en laat Chipp weten dat Ivan voortaan het gelijk moet zeggen als hij zich ergert aan hem of de tweeling.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *