Linda en Madilia geven Ivan zijn verdiende loon

Linda en Madilia geven Ivan zijn verdiende loon

Linda en Ivan hebben een ruzie gehad over de boodschappen grap. Als ze wat later allebei weer rustig zijn, praten ze samen met Madilia erover op de vide. Soms moet je even nadenken over de grappen die je uithaalt legt Linda uit. En voegt eraan toe dat niet alle grappen even goed vallen bij alle bewoners. Maar Ivan laat grappend weten dat het hem niet uitmaakt als er commotie om zijn grappen ontstaat. So bring it on bitches gaat hij verder. Linda en Madilia hoeven niet lang na te denken en met hun slippers in hun hand vallen ze Ivan aan. Ivan ontvangt lachend de slagen van de dames en al snel gooit hij z’n handen omhoog om zich over te geven. Hij heeft z’n verdiende loon gekregen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *