Johan en Ivan hebben elkaar na de boodschappen grap helemaal gevonden

Johan en Ivan hebben elkaar na de boodschappen grap helemaal gevonden

Johan en Ivan hebben flink wat kritiek van hun mede bewoners gehad na de boodschappen grap. De grap is ietswat uit de hand gelopen maar gelukkig lijken de twee het steeds beter met elkaar te kunnen vinden. Ik vind het heerlijk die simpele zielen. Je hoeft maar een beetje te prikken vertelt Ivan lachend tegen Johan. Ik ga ze helemaal gek maken gaat hij verder. Ik voel me er niet eens schuldig over voegt hij eraan toe. Ik ook niet reageert Johan uiteindelijk. Ivan heeft na de boodschappengrap ook een aanvaring gehad met Fay. Ook hier voelt Ivan zich niet schuldig over. Hij vindt dat de tweeling niets toevoegen in Utopia. Ze zitten en staan hier alsof zij dit hebben gebouwd maar ze hebben niks toegevoegd. Vervolgens hebben ze wel grote praatjes en eigenen dingen toe. Johan heeft ook nog niet zo lang geleden een aanvaring gehad met Fay en weet al te goed waar Ivan het over heeft. Ivan wil dat Demi en Fay eens goed de waarheid wordt gezegd. Dat doe ik ook wel hoor, ik maak van mijn hart geen moordkuil reageert Johan. Ivan raadt hem aan om de tweeling net als hij te zien als pionnetjes die je kan gebruiken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *