Demi en Fay proberen Bas over te halen om niet een van hen weg te stemmen

Demi en Fay proberen Bas over te halen om niet een van hen weg te stemmen

Demi en Fay vragen aan Bas of hij al enig idee heeft wie hij naar huis gaat sturen. Bas laat op zijn beurt niets los. Maar begint Fay. Cemal werd niet naar huis gestemd omdat hij binnen op jou heeft gestemd maar wij hebben buiten op jou gestemd probeert ze. Bas wil eerst bewijs hiervan zien. Dat gaat toch niet antwoordt Demi. En Fay laat weten dat het ook niet hoeft. Dat is omkoperij en daar doe ik niet aan mee vervolgd ze stellig. Bas vraagt daarna met een knipoog aan Chipp of zijn aanbod van 2000 euro nog staat. Chipp denkt er even over na maar laat een antwoord in het midden. Welke 2000 euro? vraagt Fay nieuwsgierig. Chipp legt uit dat hij dat geld aan Bas geboden heeft om niet één van hen drieën naar huis te sturen. Oh maar dat is ook omkoperij. Ik zei net dat ik dat niet wilde besluit Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • ROb at 06:10

      Maak toch niet uit Ruud. Het is gemeen, dat is het wel, echter wie is al die maanden gemeen geweest. Wie heeft al die maanden de mensen gemanipuleerd en bedrogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *