Bas inspecteert het penthouse, wordt dat zijn nieuwe onderkomen?

Bas inspecteert het penthouse, wordt dat zijn nieuwe onderkomen?

Bas inspecteert het penthouse van Billy en dat gebeurt niet onopgemerkt. Bas wat doe jij daar vraagt Madilia verbaasd als ze hem op het dakterras ziet staan. Hij gaat zijn nieuwe huis bewonderen geeft René antwoord voor hem. Madilia slaakt een gilletje en vertelt dat dat precies is wat zij ook dacht. Het is niet per definitie mijn nieuwe huis maar ik ben het aan het inspecteren laat Bas weten. Mijn standbeeld staat hier niet voor niets vervolgd hij met een knipoog. Madilia begint te lachen, it was meant to be. Wat later bespreekt Bas zijn inspectie met Billy. Grappend vertelt hij dat hij het kasteel binnenkwam maar daar niet wil slapen. En de trap van de boot ga ik niet eens op gaat hij lachend verder. Ook op de vide wil ik echt niet slapen vertelt hij daarna. Billy doet vrolijk mee en kan hard lachen om wat Bas haar vertelt. Eigenlijk heb ik echt de mooiste plek en de meeste pech dus? vraagt ze Bas. Gaat de slaapplek doorslaggevend zijn? is haar volgende vraag. Bas antwoordt mysterieus dat ze dat wel zou willen weten maar laat niets los. Wie gaat Bas naar huis sturen? We weten het morgen pas!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. ROb at 05:53

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat het een spel is. Straks stuurt hij Ivan weg en zelf neemt hij ook de benen, zodat de oude garde er nog steeds in zit. Bas is veel te veel bezig met het spel wat hij speelt, ik vertrouw het niet.

 2. Herma at 21:22

  Die Billy is mij een beetje te vrolijk……
  Toch “ingehuurd” in Utopia als “actrice”(weliswaar een 3e rangs)?
  En weet zij daarom dat ze toch zal blijven……?
  We hopen dit niet…..
  We gaan het zien……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *