Madilia spreekt Senna aan, hij moet beter managen

Madilia spreekt Senna aan, hij moet beter managen

Vandaag staat de ouderenavond op het programma dit is een initiatief van Senna. Echter vinden Madilia Linda en José dat het evenement een gebrek aan management heeft. Wanneer hij de dames druk aardappelen ziet te schillen is hij ietwat verbaasd. De mensen eten pas om 17:00 uur hè zegt hij tegen Linda. Linda is hiervan op de hoogte, maar zegt dat je niet pas kan beginnen met eten maken wanneer de gasten er al zijn. De gasten zijn er al over een uur, je kan toch niet dan pas beginnen met koken? gaat Linda verder. Ik kook niet hoor reageert Senna, Cemal en Linda zouden koken gaat hij verder. Linda dacht op haar beurt juist dat Baldr zou koken maar heeft de taak opgepakt aangezien er nog geen aanstalten was gemaakt. Wanneer de bewoners in een discussie belanden over wie er nou daadwerkelijk zou koken, blijkt dit Madilia behoorlijk te frustreren. Senn je moet het wel beter managen. Niemand weet wat hij moet doen, niemand heeft een taak zegt ze. Senna ziet het probleem niet, het gaat toch prima? reageert hij. Dat komt omdat er mensen initiatief nemen antwoordt Madilia nog meer gefrustreerd. De twee belanden in een welles nietes discussie, tot Senna deze beëindigd door weg te lopen van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *