Utopia fans zijn teleurgesteld dat Johan is weggestuurd

Utopia fans zijn teleurgesteld dat Johan is weggestuurd

Nu Johan is vertrokken, lopen de bewoners tegen een nieuw probleem aan. Als Baldr en Beau achter de computer zitten, ontdekken ze namelijk een aantal mails waar ze niet zo blij mee zijn. Hier gaan we al zucht Baldr, hij had zulke mails al verwacht. De mail is van een teleurgestelde bezoeker die alleen om Johan te zien kaarten voor een evenement had gekocht. Nu Johan is vertrokken is dit dus niet meer mogelijk. Baldr en Beau kijken bedenkelijk naar de mail en er blijken er meer te zijn. Baldr besluit erachter aan te gaan. Hoe gaan de bewoners dit oplossen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 55    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 17:34

  Heerlijk dat ze heel veel kaarten hadden verkocht ,alleen maar voor Johan muziek en aanwezigheid, maar nu willen de mensen hun geld terug omdat hij de niet meer is, en dat kunnen ze eisen , want als je Nasr de rechter stapt dan krijgen de mensen gelijk. Heb hier even naar vraag overgedaan , als je voor iemand komt is er dan niet, dan zijn ze verplicht alles terug re betalen…Dit gaat de programma’s makers geld kosten . Domme zet van de redactie /programma s makers

  • mechel at 02:23

   Er zijn twee opties, Johan uitnodigen voor deze avond en hem het verdiende geld met aftrek van alle kosten uitbetalen of een foto op karton levensgroot neerzetten, dan kunnen ze niet zeggen dat Johan niet te zien was met een cd er langs af spelen met veel onzin en voeten gestamp want meer was Johan niet

 2. josknapen at 15:17

  Johan een draadje los, dan hou je het nog netjes, Dik, hij spoort niet met zijn grote mond, hij is voer voor de psychiater, die kan met hem jaren aan de slag om te proberen hem weer op de rails te krijgen Beau begrijp ik helemaal niet om met zoon arrogante jongen om te gaan ze moet zich schamen,

  • Ruud at 16:28

   Bij wie zit nu een draadje los bij Johan of bij jouw de mensen komen nu niet meer naar Utopia! !!omdat de smaakmaker weg is…bedankt Bas en josknapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *