Hoe reageren de bewoners op het vertrek van Johan?

Hoe reageren de bewoners op het vertrek van Johan?

Nadat Johan Utopia heeft verlaten en is uitgezwaaid, besluit Beau zich even af te sluiten van de groep. Ze gaat in haar huisje zitten met Madilia om tot rust te komen. Het afscheid van haar liefje Johan valt Beau zwaar en Madilia begrijpt helemaal waarom. Er ontstond net iets moois tussen jullie voegt ze eraan toe. Beau knikt sip. En Madilia laat weten dat ze er voor Beau is. Bas heeft het ook moeilijk met zijn eigen keuze. Zie ik hem daar staat bij de poort met z’n puppy ogen zegt hij tegen de andere bewoners. Maar volgens de andere bewoners vond Johan het prima om te gaan en zat hij de laatste tijd niet lekker in zijn vel. Ondertussen geeft Billy zichzelf een peptalk het penthouse. Dat ik er nu mee weg ben gekomen, betekent niet dat dit in de toekomst ook zo zal zijn mompelt ze. In ieder geval doet ze nog mee met de strijd. Still standing, still in the race eindigt ze fluisterend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 16:14

  Bas zal dit wel gedaan hebben in opdracht van zijn werkgever Johan was te populair in Utopia en dat kon niet omdat Billy gewoon moet winnen van zijn werkgeversbs/utopia /redactie

  • mechel at 02:28

   Geen onzin uitkramen Ruud, Johan had last van grootheidswaanzin dat wil niet zeggen dat alles waar is dat hij zoveel fans had En in ieder geval is Beau wel behoed voor nog een keer de fout ingaan met die flapdrol

 2. Fred at 14:33

  En iedereen heeft een hekel aan Bas om dat hij Johan naar huis heeft ge stuurt en niet Billy ,Johan had zijn nukken en grote bek had hij maar moeten nadenken over wat hij allemaal zij en dat was niet altijd even correct wat hij zij en deed dus Bas heeft correct behandeld.

  • mechel at 02:34

   Vind ik ook dat Bas correct heeft gehandeld want wat Johan allemaal zei kon ook gewoon niet en als hij was gebleven was zijn grootheidswaanzin nog erger geworden met die flapdrol Ik ben blij dat Johan weg is en alle Billy haters moeten gewoon een keer hun muil houden want iedereen in Utopia liegt en bedriegt en manipuleren. Wat een idioten om alleen Billy hiervan te beschuldigen Maar dat zegt iets over die haat koppen

 3. ROb at 14:17

  Nu maar hopen dat de rest van de bewoners haar en Bas links laten liggen. Bas is voor mij behoorlijk tegengevallen, had het niet verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *