Het wegsturen van Johan valt Bas toch zwaarder dan verwacht

Het wegsturen van Johan valt Bas toch zwaarder dan verwacht

Hoewel Bas steeds heeft gezegd heel blij te zijn met de taak dat hij iemand weg mocht sturen, lijkt hij hier nu een andere kijk op te hebben. Hoe gaat het nu met je Bas? vragen Demi en Fay afgelopen avond aan hem. Nog steeds k*t antwoordt Bas. Je denkt makkelijk even iemand weg te sturen maar het is helemaal niet makkelijk voegt hij eraan toe. En geeft nog steeds aan de afgelopen weken geweldig te hebben gevonden maar legt ook uit dat hij het op dit moment erg zuur vindt voor zowel Johan als Beau. Kennelijk heeft een gast van vanavond Bas een vraag gesteld die hem niet zo lekker zit. Ze vroeg of ik nu achter Beau aan zou gaan, nu ik Johan naar huis heb gestuurd legt Bas uit. En geeft aan dat hij nooit iemand weg zou sturen om die persoon z’n geliefde af te pakken, en helemaal niet nu hij thuis iemand heeft die op hem wacht. Hij verzekert de tweeling en Romy er dan ook van dat zijn keuze daar niks mee te maken had. Hopelijk komt Bas er snel weer bovenop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Nans at 21:46

    Beau is een volwassen vrouw en weet heus wel hoe ze johan moet aan pakken, kijk die zogenaamde lieve bas die haar heeft verlaten voor do, johan zegt tenminste alles eerlijk en draait nergens om heen. En dan die opmerking over opvoeding ! Opvoeding wat is dat dan, die zogenaamde nette heren in pak die ik weet niet wat doen!

  2. Chagija at 18:49

    Bas voel je niet schuldig je hebt de goede keuze gemaakt en Beau behoed voor veel verdriet met die flap. Hij was het toch al zelf aan het afkappen omdat ze niet met hem naar bed wilde gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *