Dudley Angela geeft dansles in Utopia

Dudley Angela geeft dansles in Utopia

De bewoners hebben niet lang kunnen uitrusten van de hectiek van de ouderenavond als dansleraar Dudley Angela alweer in Utopia is om hen dansles te geven. Dudley legt uit dat hij de bewoners Salsa en Kizomba gaat leren. De bewoners hebben er zin in en vormen paren en krijgen de eerste instructie. Stap één is een knuffel, om in elkaars aura te komen legt Dudley uit. De bewoners lachen maar doen toch wat hun gevraagd wordt. Daarna is het tijd om wat basis danspasjes te oefenen. De hele groep doet enthousiast mee en het lijkt iedereen wel aardig te lukken. Dudley laat vervolgens aan de groep weten dat hij straks alle namen in een hoed doet en daaruit de koppels trekt. Daar doe ik niet aan mee roept Demi luid. Ik had vorige keer een dingetje met René, dus ik dans gewoon met Senna vervolgt ze. Dudley geeft aan dat dit prima is, hij wil niemand iets opleggen. En gaat verder en laat weten dat de koppels nu iets gaan doen wat ze niet gewend zijn. Dames jullie gaan de heren leiden met je lichaam vervolgd hij met een grijns. Er barst gelach uit en de dames vinden dit een hele leuke oefening. De koppels gaan in opperste concentratie aan de slag met hun oefening en hebben er zichtbaar lol in.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *