Baldr en Chipp hebben een flinke ruzie over een glas bier

Baldr en Chipp hebben een flinke ruzie over een glas bier

Baldr maakt afgelopen avond een grapje over dat hij een biertje aftekent op Chipp zijn naam. Chipp die in de buurt staat komt hoort zijn naam vallen en controleert direct de rekening. Hij is absoluut niet gediend van het grapje en confronteert de Baldr met wat hij zojuist hoorde. Je moet niet eerst fluisteren en dan doen alsof het een grapje is begint Chipp tegenover Baldr. Baldr zei zijn grap naar zijn mening hardop en legt uit hoe het grapje begon. Bas grapte dat hij een biertje aftekende op Ivan zijn rekening en toen zei ik dat ik hem wel bij jou af zou strepen gaat hij verder. Hou toch op, doe niet zo kinderachtig antwoordt  Baldr wanneer Chipp geen genoegen neemt met zijn uitleg. Als je een grapje maakt dan zeg je het hardop reageert Chipp nogmaals. Baldr en Chipp zijn omringd door de andere bewoners en willen het liever gezellig houden. Tevergeefs probeert René de discussie te sussen. Je moet niet zo sneaky doen gaat Chipp verder. Baldr laat vervolgens de lijst van de bar zien als bewijs. Een grapje, doe niet zo pussy benadrukt hij. Dat noemt zich een volwassen man reageert Chipp op zijn beurt. Doe jij niet zo stoer idioot klinkt het weer vanuit de hoek van Baldr. Het is duidelijk dat het gezellige borreltje uitloopt op een domper. Hopelijk is het vandaag een stuk gezelliger!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Fred at 15:07

    Wat een kind is het toch die chipp kan niet eens tegen een grap ,hoe moet het in de buitenwereld straks als hij zo het zelfde reageert als nu wordt hij gelijk af gerost .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *