Baldr reageert zich op een bijzondere manier af na zijn ruzie met Chipp

Baldr reageert zich op een bijzondere manier af na zijn ruzie met Chipp

Baldr heeft zojuist ruzie gehad met Chipp en hij wil dit graag nog met een mede bewoner bespreken. Samen met Ivan wil hij zich even afreageren. De twee pakken een glasbak van buiten en lopen ermee naar een afgezonderd plaatsje op het Utopia terrein. Nu wordt het leuk zegt Ivan. Om de beurt hoor je de mannen glas pakken die daarna met kracht in duizend scherven kapot vallen. De twee hebben de smaak duidelijk te pakken en het ziet ernaar uit dat ze nog wel een tijdje door kunnen gaan. Baldr is op z’n minst gezegd woedend maar met elk glas dat breekt lijkt hij zich beter te voelen. Uiteindelijk besluiten de mannen dat het genoeg is geweest en gaan ze voldaan terug naar binnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *