Bas geeft uitleg waarom hij Johan weg heeft gestuurd uit Utopia

Bas geeft uitleg waarom hij Johan weg heeft gestuurd uit Utopia

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Zo besloot Bas uit te leggen waarom hij Johan heeft weggestuurd uit Utopia. Want Bas heeft het toch wel moeilijk met het feit dat hij Johan heeft weggestuurd. Bij René ging hij het gesprek er nog eens over aan. Ben je een beetje bijgekomen van gisteren? vraagt René aan Bas. Bas maakt een diepe zucht en zegt dat die wel oké heeft geslapen. René concludeert dat het niet uitmaakt wie hij naar huis had gestuurd omdat het nooit goed was geweest. Maar waarom heb je Johan gekozen vraagt hij vervolgens aan Bas. Bas heeft hier een duidelijke reden voor, sinds ik hierbinnen ben heb ik het idee dat hij weg wilde, voor mijn gevoel was hij helemaal op zegt hij ietwat beduusd. Ook bevestigt Bas dat de ruzie tussen hem en Johan heeft mee gespeelt in zijn beslissing. Ik moet hier ook nog leven, ik heb geen zin om constant maar die slechte vibe om mij heen te hebben voegt hij eraan toe. René snapt Bas en vindt dat Johan zich niet altijd heeft beseft wat voor unieke ervaring Utopia kan zijn. Hij was erg koppig maar had een goed hart benadrukt hij. René had niet verwacht dat Johan Utopia zou verlaten. Het komt voor mij als een donderslag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Bep at 09:22

  Oke wat een onzin .
  Nou zet dan maar joker in om Johan terug te halen .
  Kan toch ook.
  Ruud en jessie ook nog dat is een leuker utopia toch

  • Chagija at 04:14

   Pff wat een onzin Bep jij met je Johan. Bel hem op Misschien maakt die wel een filmpje voor je op met dom geklets en met zijn voeten stampen speciaal voor jou En aub niet meer terug op tv De mensen zijn blij dat ze van hem af zijn

 2. ROb at 09:14

  Wat een kul zeg van Bas, hij heeft aan iedereen gevraagd of ze naar huis wilde, allen vertelde ze dat ze wilde blijven in Utopia, behalve aan Johan, hij heeft niets gevraagd aan Johan, omdat ze iets van ruzie hadden. Dus onzin wat Bas nu zegt tegen René.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *