Er is weer bier verdwenen uit de voorraad

Er is weer bier verdwenen uit de voorraad

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Na de ouderenavond hebben de bewoners nog gezellig iets met elkaar gedronken. René komt erachter dat er tien liter uit het fust is gedronken en vraagt Bas om duidelijkheid. Jij hebt gisteren geen bier gedronken toch vraagt René aan Bas, maar hij geeft aan van wel. René lijkt zich eraan te irriteren dat er wordt gedronken maar er niet wordt geturfd. Hij geeft aan met Baldr te willen overleggen om dit de volgende keer te voorkomen. Er is meer bier uit dan er geturfd is zegt hij tegen Bas. De reden waarom het fust blijft staan, is omdat er eventuele onverwachte gasten kunnen komen en zij dan de mogelijkheid hebben om bier te drinken. Zal René erachter komen wie er bier heeft gedronken, zonder te turven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. ROb at 09:17

    Geef Johan maar de schuld, dat is makkelijk, hij is toch al weg, maar wellicht kunnen ze nog wel de schuld aan hem geven, zoals ze ook deden toen hij er nog was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *