Beau gaat er ondanks het vertrek van Johan er weer flink tegenaan

Beau gaat er ondanks het vertrek van Johan er weer flink tegenaan

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Zo is Beau na een heftige dag weer een beetje bekomen en gaat er weer helemaal tegenaan. Beau was gisteren erg van slag, omdat ze haar liefje zag vertrekken. Heb je een beetje kunnen slapen vraagt Billy aan Beau. Beau geeft aan dat ze erg moe was van alle gebeurtenissen en daarom al vroeg sliep. Ik heb wel even slaap ingehaald. Ik had het ook wel nodig, maar nu kunnen we er weer tegenaan voegt ze eraan toe. Billy vindt Beau een sterke vrouw en vertelt dit aan haar. Ja je kan lopen miepen maar daar schiet je ook niets mee op vervolgd Beau zelfverzekerd. Beau weet dat het een wedstrijd is en dat dit er nu eenmaal bij hoort. En door zegt ze overtuigend. Zal Beau zo sterk blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *