Linda voelt zich in de steek gelaten door Madilia omdat ze niet meehielp met het uitpakken van de boodschappen

Linda voelt zich in de steek gelaten door Madilia omdat ze niet meehielp met het uitpakken van de boodschappen

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Zo voelt Linda zich weer in de steek gelaten door Madilia. Linda doet al een tijdje de boodschappen in Utopia samen met Madilia. Afgelopen avond zijn de boodschappen pas laat binnen gekomen, waardoor Madilia geen zin meer had om de boodschappen uit te pakken. Linda irriteert zich hieraan en vertelt dit aan Mehmet. Probeer het te relativeren probeert Mehmet Linda te stimuleren. Ik merk dat ik gewoon heel moe ben antwoordt Linda. En Mehmet vertelt dat zij vaak opmerkingen maakt die op het randje zijn. Linda beaamt dit en snapt dat dit een punt is waar zij op moet letten. Toch kan ze niet begrijpen dat Madilia de hele avond in haar bed ligt en niet even helpt met de boodschappen. Ik vind het niet tof dat ze mij in de steek laat voegt ze eraan toe. Het is heel vaak met haar dat ze dingen moet doen, maar het niet doet benadrukt ze. Zal Linda haar frustraties later nog bespreken met Madilia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *