Mehmet is nieuwsgierig hoe het nu zit tussen Romy en Billy

Mehmet is nieuwsgierig hoe het nu zit tussen Romy en Billy

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Zo is Mehmet nieuwsgierig hoe het nu tussen Romy en Billy gaat en besluit dit met Romy te bespreken. Ik heb het idee dat het niet meer als vanouds is, dat er wel scheurtjes zitten zegt Mehmet tegen Romy. Romy bevestigt dit niet meteen maar geeft aan wel voorzichtiger te zijn met haar. Toch wil ze niets liever dan goede vriendinnen de poort uitlopen. Ik wil mij er niet teveel meer op focussen vervolgd ze duidelijk. Maar toch is Mehmet nieuwsgierig of Romy het spel los kan zien van hun vriendschap. Romy denkt van niet en dat is de reden waarom ik een stapje terug doe eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *