Baldr en Senna hebben de grootse plannen met het cordwood

Baldr en Senna hebben de grootse plannen met het cordwood

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Baldr en Senna hebben de grootse plannen met het cordwood waar je in dit bericht meer over terug leest. Baldr en Senna willen de cordwood namelijk omtoveren naar een heuse studio. Senna heeft eerder al aangegeven samen met zijn grote liefde Demi te willen wonen in de boot. Baldr wil het liefst blijven slapen in de cordwood en dus stelt hij voor, zijn bed naar de andere kant van het cordwood te schuiven. Het muziekpaneel zal dan op de plaats komen te staan van waar Baldr zijn bed stond. Wie er in het oude bed gaat slapen van Senna is nog de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *