Linda en Mehmet confronteren René omdat hij zonder overleg een jas besteld zou hebben via de bv

Linda en Mehmet confronteren René omdat hij zonder overleg een jas besteld zou hebben via de bv

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Mehmet en Linda besluiten verhaal te halen bij René omdat hij een jas heeft besteld via de bv zonder dit te overleggen. Wanneer de twee René aantreffen in zijn huisje confronteren ze hem met een bestelling die ze hebben gevonden voor een jas. Daar gaan we het niet over hebben reageert René fel. Daar gaan we het wel over hebben, want jij hebt iets besteld via een online account gaat Linda er op in. René wil er nog steeds niet verder op in gaan en zegt hen niets te hebben besteld. Hoewel René blijft ontkennen dat hij een transactie heeft gemaakt geven Linda en Mehmet niet toe. Wij hebben hem zelf gisteren geannuleerd, dus er is zeker wel een transactie gemaakt voegen ze eraan toe. René geeft aan wel iets in een winkelmandje te hebben geplaatst maar deze niet te hebben afgerekend. Nee zegt Linda, die hebben wij gisteravond geannuleerd, want hij was nog in behandeling legt ze verder uit. Als je dat soort dingen wil doen moet je dat eerst met ons overleggen gaat ze verder. Linda en Mehmet hebben het gelukkig net op tijd geannuleerd, want het ging om een bedrag van 386 euro. René is opgelucht dat ze de bestelling hebben geannuleerd maar verzekert de twee geen code voor betaling te hebben ingevuld. En stelt voor samen het proces na te lopen wat hij heeft gevolgd maar wil er verder geen discussie over. Linda en Mehmet zijn na dit gesprek toch niet overtuigd van René zijn onschuld. Terwijl ze teruglopen naar de loods benoemt Mehmet hoe vaag hij het verhaal van René vindt. Ook Linda lijkt er zeker van dat het verhaal dat René zojuist heeft opgehangen van geen kant deugd. René heeft gereageerd door te zeggen dat hij niet eens de wachtwoorden weet om een dergelijke transactie te maken. Maar Linda vindt dit moeilijk te geloven aangezien René ook ooit de man van de financiën was. Hij mag het ons bewijzen, dan zullen we het zien sluit Mehmet af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *