Beau verwacht dat er binnenkort een nieuwe bewoner in Utopia komt

Beau verwacht dat er binnenkort een nieuwe bewoner in Utopia komt

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in!  Valentijnsdag komt eraan en dit betekent een dag vol liefde voor de stellen in Utopia. Beau zal deze dag, door het vertrekt van Johan nu alleen moeten doorbrengen. Met Madilia bespreekt ze de liefde. Ik haat Valentijnsdag zucht Madilia, die deze dag net als Beau alleen moet doorbrengen. Misschien komt er wel wat leuks voor je binnenlopen antwoordt Beau. Een prins uit Dubai grapt ze verder. Madilia moet hier hard om lachen maar dan trekt Beau een serieus gezicht. Ze vermoedt dat er aankomende week een nieuwe bewoner Utopia zal binnenlopen. Met een opdracht vult Madilia haar aan waarna de twee volop speculeren over de mogelijkheden. Zeker weten doen de twee het niet, dus vooralsnog kunnen ze alleen maar afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *