Baldr vindt Utopia momenteel meer chaos dan ultiem geluk

Baldr vindt Utopia momenteel meer chaos dan ultiem geluk

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. We halen het gewoon even in! Bas en René zijn zich er steeds meer van bewust dat het einde van Utopia nu echt in zicht is. Ze hebben het over hun persoonlijke doelen en hoe ze de toekomst voor zich zien. Wij moeten er voor ons zelf iets ideaals van maken. Dat kan hier, dit is Utopia. Baldr is van mening dat Utopia op dit moment meer staat voor de complete chaos, dan voor ultiem geluk. Het ultieme geluk heeft hij naar eigen mening nog niet gevonden, hij weet wel dat als zijn vrouw er is hij het ultieme geluk weer te pakken heeft. René geeft op zijn beurt aan dat hij nog één droom heeft en dat is soul en blues zingen op 12 mei. Hij hoopt dat Baldr er tegen die tijd nog is om samen met hem te zingen. Baldr verzekert hem dat dat wel goed komt. Ik ben namelijk de winnaar van Utopia 2018 voegt hij eraan toe. Het gaat hem niet om het geld. Het geld is bonus, als ik mijn doel heb bereikt ben ik de winnaar voor mezelf eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *