Romy wil Beau verrassen tijdens Valentijnsdag

Romy wil Beau verrassen tijdens Valentijnsdag

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. Romy wil graag iets liefs voor Beau regelen aangezien Johan Utopia heeft moeten verlaten. Romy vraagt Madilia of zij haar hierbij wil helpen. Uiteraard wil Madilia zich hiervoor inzetten en samen bedenken ze daarom wat ze gaan doen. Madilia stelt voor om een gezonde Valentijns lunch voor Beau voor te bereiden. Romy is gelijk enthousiast. Madilia voorziet wel direct een probleem, de boodschappen zijn namelijk al gedaan en worden maandag bezorgd. Dan bestel ik een bos bloemen voor haar besluit Romy beteuterd. Maar Madilia stapt niet meteen van het idee van de lunch af en zegt dat ze samen wel iets bedenken van de spullen die al besteld zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *