Mehmet en Ivan doen onderzoek, is René onschuldig?

Mehmet en Ivan doen onderzoek, is René onschuldig?

Door persoonlijke omstandigheden hebben we het Utopia nieuws van 10 februari niet kunnen melden. Mehmet heeft aangegeven dat René zijn onschuld mag bewijzen en daarom gaat hij samen met Ivan opzoek naar hoe René een transactie had kunnen maken zonder inlogcodes te gebruiken. Ivan en Mehmet gaan samen alle mogelijke stappen door die René af heeft gelegd om te kijken of je zomaar iets kan bestellen. Na de mogelijke stappen gecontroleerd hebben komen de mannen erachter dat als je niet uitlogt op een site dat je dan aangemeld blijft. Dit betekent dat het mogelijk is dat René automatisch al ingelogd was. Mehmet gaat direct met zijn bevindingen naar Billy en zegt haar dat René nu iets sterker staat in zijn argumentatie maar volledig overtuigd klinkt hij nog niet. Hij is van plan hier later nog met René naar te gaan kijken maar dat het nu niet het moment is omdat hij gasten heeft. Wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 13:03

    Mehmet je bent zelf de schuldige jij bent de man van de bank code als je klaar bent log je toch áltijd uit. Dus jij bent de sukkel. Niet René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *