De foto’s van de Utopia kalender zijn binnen, de bewoners zijn enthousiast

De foto’s van de Utopia kalender zijn binnen, de bewoners zijn enthousiast

Afgelopen avond hebben de bewoners de foto’s van de Utopia kalender binnen gekregen. Ze zijn erg benieuwd naar het resultaat. De bewoners hebben zich gisteren en vorige week namelijk ingezet voor een fotoshoot van de Utopia kalender.Elke maand heeft een thema. De bewoners zijn door onderling stemmen ingedeeld bij deze thema’s. Dit heeft de nodige discussies opgeleverd maar uiteindelijk is iedereen met plezier op de foto’s geweest. Na het avondeten komt er een mail van Suzanne, de fotograaf binnen. Het zijn de foto’s. Al gauw verzamelen vrijwel alle bewoners zich achter de computer om de foto’s te bekijken. Er klinken enthousiaste geluiden vanuit de groep als de foto’s een voor een voorbij komen. De bewoners zijn zeker blij met het eindresultaat. Nu is het nog afwachten hoe het voor het publiek eruit komt te zien!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *