Senna en Mehmet vinden dat Baldr zich anders gedraagt

Senna en Mehmet vinden dat Baldr zich anders gedraagt

Sinds eergisteren zijn er nog maar zestien bewoners over. Senna zag zijn kans schoon en is samen met Demi, ingetrokken in de boot. Afgelopen avond trekt Senna zich terug in zijn nieuwe huisje om de boel leuk in te richten. Mehmet vergezelt hem. De twee bespreken van alles en nog wat als het onderwerp op Baldr komt. Het is Senna opgevallen dat Baldr zich de laatste tijd anders gedraagt. Hij vindt dat Baldr wat bijdehanter en dit bevalt hem niet. Ook Mehmet is het opgevallen dat Baldr zich iets anders gedraagt dan voorheen. Als voorbeeld komt de ruzie van Baldr en Chipp ter sprake. Hij wil gewoon een beetje tof doen vervolgd Senna. Maar waarom vraagt Mehmet zich hardop af. Hier hebben beide geen antwoord op en dus veranderen ze van onderwerp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *