Beau vindt het tijd voor gezelligheid en verzint een spelletje voor de groep

Beau vindt het tijd voor gezelligheid en verzint een spelletje voor de groep

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken en vandaag doen de bewoners het rustig aan. Beau vindt het tijd voor wat gezelligheid. Ze roept de bewoners bij elkaar in de woonkamer en vindt het tijd voor iets leuks. Ze houdt ontzettend van spelletjes en vindt, nu Bas en Ivan er bij zijn gekomen, dat het weer tijd wordt voor een nieuwe vragenronde. Dit spel deden ze enkele weken geleden ook met de hele groep. Iedereen mag twee vragen anoniem in een bakje gooien en deze gaan ze straks een voor een beantwoorden. Er wordt heel enthousiast gereageerd op dit plan van Beau. Stuk voor stuk schrijven de bewoners vragen op een papiertje maar sommige hebben ook moeite om iets te bedenken. De dag is in ieder geval gezellig begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *