Is Linda gek op Ivan?

Is Linda gek op Ivan?

Billy zit op de vide met Madilia als de twee beginnen over Linda. Toen Johan weggestemd werd uit Utopia en Linda terug kwam van het pottenbakken, viel hen iets op. Het eerste wat Linda aan Madilia vroeg was wie er weggestemd is. Toen ze te horen kreeg dat Ivan er nog was, reageerde ze net iets te enthousiast volgens de dames. Billy vindt het allemaal maar heel opvallend. Ik weet niet wat ik ervan moet vinden zegt Madili. Ik denk dat ze hartstikke gek op hem is reageert Billy. En ik weet dat het een hele gevaarlijke uitspraak is voegt ze eraan toe. Linda doet de laatste tijd alles voor Ivan is ook Madilia niet ontgaan. Ze kookt voor hem, doet zijn was en maakt zijn bed op voegt ze eraan toe. Het enige wat ze nog niet doet, in tegenstelling tot Ivan zijn vriendin, is het intiem zijn met hem. De dames denken daarom ook dat Linda gevoelens voor hem heeft. Zal dit echt zo zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *