Romy wil Cemal verrassen tijdens Valentijnsdag

Romy wil Cemal verrassen tijdens Valentijnsdag

Het is alweer bijna Valentijn en daar zijn de vrouwen in Utopia al druk mee bezig. Romy wil graag haar idee vertellen aan Madilia en Billy en komt enthousiast naar ze toe. Wat ik ga doen is echt lachen zegt Romy gelukkig. Ze heeft confetti in hartjesvorm gekocht en wil deze gebruiken tijdens haar date met Cemal. Ook heeft zij geregeld dat de twee sushi kunnen eten tijdens de romantische avond. Het cadeau waar Cemal het meest blij van wordt volgens Romy is de waardebon die hij krijgt, om schoenen te bestellen. De dames reageren enthousiast en denken dat Cemal dit heel leuk gaat vinden. Billy wil graag helpen en vertelt dat ze nog kaarsen heeft om de caravan te versieren. Zal Cemal blij zijn met zijn Valentijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *