Ivan geeft Senna feedback en vertelt Senna wat hij beter kan doen

Ivan geeft Senna feedback en vertelt Senna wat hij beter kan doen

De bewoners organiseren evenementen om zo geld voor de bv te kunnen verdienen. Sinds kort verdienen de bewoners die werken op een evenement ook salaris. Daarnaast pakken de organisatoren van het evenement een extra stukje van de winst. Senna laat duidelijk merken dat hij graag evenementen organiseert en hier goed in is. Daarom is hij dan ook samen met Baldr hoofd evenementen geworden. Met Ivan evalueert Senna hoe de afgelopen evenementen zijn gegaan. Senna legt uit hoe hij het carnavalsfeest heeft ervaren en waarom hij bepaalde beslissingen heeft genomen. Ivan vertelt hem dat hij af en toe wat strenger mag zijn. Hiermee bedoelt hij dat Senna zijn mede bewoners meer mag aansturen en meer volgens een lijstje moet werken. Je moet een draaiboek maken en deze ook naleven adviseert hij. Daarnaast moet je ook met runners gaan werken gaat hij verder. Als laatste geeft Ivan Senna mee dat hij meer uit handen moet durven geven. Als jij de DJ bent kan je niet ook nog allemaal dingen regelen gaat hij verder. Senna neemt de feedback van Ivan serieus en besluit zichzelf bij het volgende evenement te verbeteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *