Madilia is geïrriteerd omdat René zijn taken niet heeft uitgevoerd

Madilia is geïrriteerd omdat René zijn taken niet heeft uitgevoerd

Madilia heeft afgelopen avond de taak overgenomen van René, omdat hij B&B gasten had. Daarom heeft zij de bar opgeruimd maar hier is zij het niet mee eens. Ze is van mening dat René zijn eigen troep op moet ruimen. Hij zei dankjewel maar de volgende keer moet hij het gewoon zelf doen vervolgd Madilia gefrustreerd tegen Romy. Volgens haar heeft iedereen er last van als René zijn taak niet doet, omdat niemand dan glazen heeft om uit te drinken. Daarnaast wordt René ook betaald voor de taken die hij doet.  Ook Ivan is boos geworden omdat de keuken niet opgeruimd was.  Zullen de bewoners zich nog aan hun taken gaan houden of er flink op worden aangesproken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *